Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

9 d'abril del 2019

Aquest curs 2018-2019, el Departament d'Ensenyament ha convocat la XVII Trobada de corals d'educació infantil i primària, amb l'objectiu de potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts mestres a les nostres escoles.

La música és una eina indispensable en l'educació, ja que a través de la música es treballen molts aspectes de la formació integral de la persona, tant en la vessant del desenvolupament personal com de les habilitats socials i relacions interpersonals, així com en l'adquisició de les competències bàsiques.

Amb les trobades es facilita l'actuació pública de les corals de les escoles, proporcionant un espai on es visualitza el treball dut a terme durant tot el curs per cadascuna d'elles. També es facilita que l'alumnat conegui molts altres nens i nenes de Catalunya que com a ells els hi agrada cantar.

El concert conjunt de la Trobada és un espai on fer música junts compartint les emocions.

Aquest curs una d'aquestes Trobades ha estat a Balaguer aprofitant la participació de l'Escola Monroig i La Noguera, a banda d'escoles de Vilagrassa, Almacelles i Lleida.

Us deixem un parell d'enllaços de mitjans locals que n'han fet ressó, i més endavant penjarem l'enllaç de l'enregistrament de l'acte.

BALAGUER TV
https://www.balaguer.tv/balaguer-acull-xvii-trobada-corals-deducacio-infantil-primaria/

RÀDIO BALAGUER
http://www.radiobalaguer.cat/portal/63/index.php?EC=ReadArticle&ArticleID=23777