Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida
"L'ensenyament que deixa empremta
no és el que es fa de cap a cap,
sinó de cor a cor."
Howard G. Hendricks


Entra i coneix el nostre centre!

Més info
 

13 de maig

L'equip aleví de futbol sala de l'escola s'ha imposat en la final provincial jugada al pavelló poliesportiu d'Alpicat a l'equip de l'Escola Espiga de Lleida per un resultat de 5 a 3. Aquesta victòria ha estat la cirereta del pastís a una excel·lent temporada en la que l'equip s'ha mostrat molt compacte.

Amb un joc basat en una defensa d'anticipació i una molt bona col·locació en pista -que donava la possessió de la pilota- i amb ràpids contraatacs s'ha anat agafant avantatge en el marcador.

Només al final del partit, quan els jugadors de l'Escola Espiga han marcat dos gols en els darrers minuts i han escurçat distància en el marcador, s'ha vist un joc més menys fluid. Aleshores, l'equip ha intentat fer llargues possessions de la pilota per evitar un altre gol rival que hauria fet que els darrers minuts fossin d'infart.

Abraham Aranda, entrenador de l'equip, s'ha mostrat molt satisfet amb el joc exhibit i amb la victòria que dóna accés a la fase següent que curiosament es jugarà a Balaguer, i on els equips guanyadors a les diferents províncies s'enfrontaran. Felicitats a l'equip!

A continuació podeu veure les imatges del partit i els comentaris dels protagonistes en acabar el matx.