Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

abril 2020

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, desitjar-vos que estigueu tota la família bé en aquests dies de confinament.

Tot l’equip docent de l’Escola La Noguera intentem avançar-nos a la realitat dels propers dies, on l’escola presencial tardarà un temps a ser realitat i alhora volem que tot el nostre alumnat tingui dins les possibilitats de cada família, les eines necessàries per poder seguir el ritme i les tasques que els hi demanarem després de Setmana Santa.
Per aquest motiu ens agradaria conèixer les vostres percepcions, necessitats i usos sobre les noves tecnologies per tal de poder iniciar el tercer trimestre de manera on-line.

Us passem aquesta enquesta i només us demanem 5 minuts del vostre temps.

És important que aquesta enquesta arribi al màxim de famílies possible pels diferents canals de comunicació o grups de whatsapp.

Data límit per a què l’equip docent pugui prendre decisions: 6 d’abril.


Instruccions:

  • Els camps marcats amb un asterisc vermell * són obligatoris. La resta és recomanable respondre’ls tot i que no siguin obligatoris ja que això ens permetrà una millor aproximació a les necessitats reals de cada llar.
  • El qüestionari no es pot deixar inacabat i continuar un altre dia, ja que el sistema no guardarà les respostes. En cas que els qüestionaris no s’hagin pogut finalitzar s’hauran de començar de nou un altre dia.
  • Si un qüestionari s’ha finalitzat erròniament, ens ho haureu de comunicar per poder esborrar el resultat de la base de dades.

Diuen que educar és cuidar, acompanyar, relacionar, investigar, transmetre, ajudar i servir a tothom, així ho farem...

Estarem i estem al vostre costat i sempre us ajudarem!

Moltes gràcies,

Claustre de Mestres de l’Escola La Noguera.