Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

desembre 2018

L'ajuntament ofereix per aquestes dates de Nadal: COSMOLÚDIC!

ESPAI CASSIOPEA Totes les edats.
En aquest espai aprendràs a través del joc. Podràs trobar-hi: manualitats, taller de robòtica, taller de disseny, impressió 3D, Rubikids, tallers de pintura, Cúpula Gustum, taller de reciclatge, Planetari, Kapla, jocs d’enginy i altres.

ESPAI ANDRÓMEDA De 0 a 6 anys.
Un espai sensorial, on el joc i la psicomotricitat farà passar als més petits fantàstiques estones de diversió. Hi trobaràs: piscina de boles, sorral, Lego gegant, espai de lectura, jocs d’imitació, espai de dibuix, circuit de psicomotricitat i altres.

ESPAI ORIÓ De 6 a 14 anys.
En aquest espai l’esport és el principal atractiu per a tots els nens i nenes. El cos i la ment en perfecta harmonia. Podràs trobar-hi: futbol bombolla, futbol, bàsquet, circuit vial de trànsit i circuit multi aventura. La participació als tallers estarà limitada a un màxim de participants en funció de cada taller. Caldrà inscriure’s al mateix estand durant els diferents horaris i dies.

ESPAI VIA LÀCTEA Totes les edats.
Endinsa’t en el món de la música, la dansa, el circ, el teatre i moltes activitats més, i viu-les en família. Aquest nou espai et portarà a noves sensacions, on l’alegria i la diversió estan assegurades. Agafa l’agenda i no et perdis cap de les activitats que hem preparat per a tu.