Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

"Posa't la gorra" enguany també arriba a Balaguer

17 d'abril

09/03/2016

Ens plau comunicar-vos que el diumenge 17 d’Abril se celebrarà a la ciutat de Balaguer la primera  edició de la  Jornada “Posa’t la Gorra!  és tracta d’una festa que té com a propòsit sensibilitzar, donar a conèixer i normalitzar el càncer infantil en la nostra societat.

L’activitat està organitzada per l’ajuntament de Balaguer, l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC),  l’Associació del Càncer a Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera i els Serveis Educatius de la Noguera.

Aquesta campanya ajuda l'AFANOC a recaptar fons, que van destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer i també de les seves famílies. Pel que fa els infants s’ocupen de millorar les seves condicions hospitalàries alhora que els ofereixen suport psicològic, emocional i social . Pel que fa les famílies es fan càrrec  del mantenint de la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida gratuïta per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència, allí els pares compten també amb suport psicològic i logístic.

La campanya Posa’t la gorra consisteix en un gest solidari: "posar-se la gorra" en mostra d’empatia amb els nens i nenes que l’han de portar com a conseqüència dels tractament rebuts. Aquest any, el disseny de la gorra és tota una declaració d’intencions, La Roser Capdevila ens sorprèn amb una imatge de xais que gaudeixen i somriuen, ens recorda que els infants amb càncer són infants per sobre de tot, i malgrat la malaltia els robi una part del seu temps, no els roba els seus somnis, les seves inquietuds, i les ganes de fer allò que més els agrada.

La gorra tindrà un cost de 7€ i la seva compra dona dret a participar en la cursa/caminada i en tots els tallers de la fira d’activitats del dia 17 d’abril a Balaguer.

Per comprar la gorra ho podeu fer posant-vos en contacte amb el vostre centre educatiu.

Gràcies per la vostra generositat.