Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

Lliurament de premis als guanyadors del primer concurs de lectura en veu alta a la ràdio 'M'expliques un conte"

19 de juny

19/06/2017

Aquest matí s’han lliurat els premis als guanyadors del primer concurs de lectura en veu alta a la ràdio “M’expliques un conte". 

Les escoles La Noguera, Gaspar de Portolà i Vedruna Balaguer són els centres guanyadors del primer concurs de lectura en veu alta a la ràdio “M’expliques un conte?” 

El jurat, format pel regidor d’Ensenyament, Albert Saiz; Oriol Garcia, tècnic de Ràdio Balaguer; Núria Arbós, directora de la Biblioteca Margarida de Montferrat i Anna Fondevila, assessora LIC del Servei Educatiu de la Noguera, després d’escoltar diversos cops les lectures dels contes i atenent els criteris de dicció, interpretació i ritme, ha determinat quins han estat els guanyadors.  

La valoració dels diferents criteris  s’ha fet a nivell global de grup i no individualment. 

Els guanyadors són: 

CATEGORIA A – ALUMNAT 5è  PRIMÀRIA: 

Alumnat 5è. Escola la Noguera de Balaguer 

CATEGORIA B – ALUMNAT DE 6è PRMÀRIA: 

Alumnat 6B. Escola Gaspar de Portolà. 

CATEGORIA C – ALUMNAT 1r I 2n ESO: 

Alumnat 1r ESO. Vedruna  

L’equip LIC (Llengua, interculturalitat i cohesió social) i el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera del Servei Educatiu de la Noguera, la Biblioteca Margarida de Montferrat i Ràdio Balaguer, han organitzat aquest concurs de lectura en veu alta a la ràdio amb l’objectiu de fomentar la lectura en veu alta a les aules mitjançant un concurs on els participants han treballat una sèrie de textos a l’escola en diferents grups per aula i curs. 

Cada escola va triar un grup en representació de cada un dels cursos i aquest grup va participar en la fase semifinal, una fase que va comptar amb la participació de més de 80 escolars. A la ronda final s’han escollit els guanyadors absoluts de cada categoria, sent 15 els escolars que han estat premiats. 

En l’acte d’avui, presidit pels diferents membres del jurat, entre altres, se’ls ha fet entrega d'un diploma de participació, així com diversos premis, entrades per assistir a un museu amb la família, un passi de 10 banys a les piscines municipals de Balaguer i una gravadora per a cadascun dels centres educatius.