Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

Educar & Família: “Una carretada de contes”

5 de juny de 2017

31/05/2017

Dia: dilluns 5  de juny de 2017

Hora: 6 de la tarda

Lloc: pati de la Biblioteca

Us informem d'una activitat que pot ser del vostre interés, la cloenda del projecte Educar & Família on podreu gaudir de l’espectacle “Una carretada de contes” a càrrec de La Guilla Teatre.

“Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys. Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles , amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l’ofici dels trobadors!. Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits”.

«Una carretada de contes» manté l’estil i l’estètica que defineix la companyia. El més destacable de la proposta és el seu caràcter versàtil: un ampli recull d’històries li dóna la possibilitat de modificar el gruix de l’espectacle segons les edats, temàtiques o fins i tot segons les festes i moments determinats de l’any.

L’activitat serà la cloenda del projecte Educar & Família per aquest curs 2016-2017. Educar & Família és un projecte engegat per la Regidoria de Cultura i coordinat per la Biblioteca Margarida de Montferrat i l’àrea de pediatria del CAP de Balaguer.