Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

24 de març

Un any més, i ja en són quatre, l'escola ha realitzat el certamen de lectura en veu alta amb la finalitat d'impulsar i motivar a l'alumnat en la millora de la lectura. Dies enrere, cada classe de CM i CS va escollir els seus 3 representants i avui un jurat extern ha escollit els representants de l'escola -tant de categoria grumet vermell, com grumet verd- per a la fase comarcal que se celebrarà properament al Teatre municipal de Balaguer. En la categoria grumets vermells la representant serà la Maria Font i, en cas d'haver de substituir-la, ho faria el Toni Jiménez; en la categoria grumets verds, el representant serà el Marc Verdugo, i la seva substituta, si calgués, seria la Carla Jiménez. Volem felicitar a tots el nens i nenes per la seva actitud vers aquesta activitat.

Durant l'acte hi ha hagut un moment reivindicatiu en el que s'ha reclamant que es desencalli la situació que es viu al camps de refugiats on moltes de les persones que hi malviuen són nens. També hi ha hagut l'actuació del Joan i el Ramon -animadors, pallassos i showmans...- que ens han fet riure i passar una estona molt divertida.

Agraim la col·laboració dels membres del jurat, del Lluís Niubó (monitor de teatre de l'escola) i de la comissió de llengua que ha organitzat l'acte.