Escola La Noguera Educació Balaguer Lleida

Exposició a l'escola: Nòmades

Febrer de 2018

16/02/2018

L'escola acull fins a finals de mes l'exposició de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida i Humoràlia que sota el títol de NÒMADES, pretén fer-nos reflexionar sobre les migracions forçades, esdevenint una acció de sensibilització dirigida a la societat per donar a conèixer i entendre les causes que provoquen els processos migratoris i remarcar la importància del Dret a Migrar recollit a la Carta dels Drets Emergents. L’art gràfic és un gènere periodístic visual de denúncia i de compromís cívic que pretén contribuir a la reflexió, en aquest cas sobre les causes que provoquen les migracions forçades.

Els drets humans són una eina de transformació social, considerem els drets humans com una base en la qual podem començar a construir un món més just, més igualitari i més digne per a totes les persones que l'habiten. Només en base als drets humans podem començar a dibuixar un futur.

Aprofitem per agrair a la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida i Humoràlia la cessió d'aquesta exposició. Us animem a venir al passadís de l'escola a veure aquesta exposició que, de ben segur, no us deixarà indiferents!